Sands Vinduespudsning logo.

Sands Vinduespudsning

Sådan Betaler Du Vores Faktura

mobilepay-600x348

Vi er glade for, at du har valgt Sands Vinduespudsning. Er du i tvivl om, hvordan du betaler? Så har vi lavet en hurtig trin-for-trin guide til dig!

1. Modtag din Faktura

Når vi har udført vores vinduespudsningstjenester, vil du modtage en faktura fra os via e-mail. Fakturaen vil indeholde alle de nødvendige oplysninger om den service, du har modtaget, samt det beløb, du skal betale.

2. Find Fakturaen i din Indbakke

Find fakturaen i din indbakke og åbn den. E-mailen vil være fra Sands Vinduespudsning og indeholde et fakturanummer. E-mailen vil typisk se sådan ud.

3. Tryk på MobilePay-ikonet

Når du har åbnet e-mailen med fakturaen, skal du finde og trykke på det blå MobilePay-ikonet placeret nederst på siden. På billedet herunder kan du se et eksempel på, hvordan MobilePay-ikonet ser ud.

4. Kundeportalen

Efter du har trykket på MobilePay-ikonet, får du adgang til din brugervenlige kundeportal.

Herfra kan du nemt betale med MobilePay (1), gemme din faktura for senere brug (2) eller udskrive den (3). Hvis du har brug for at komme i kontakt med Sands Vinduespudsning, kan du klikke på “Kontakt” (4) for at finde vores kontaktinformationer. Ved at vælge “Tilbage til fakturaer”(5) får du adgang til en oversigt over alle dine tidligere fakturaer fra Sands Vinduespudsning.

Trykker du på 5 kommer finder du en række praktiske muligheder (1), hvor du kan vælge mellem at få vist samtlige fakturaer, forfaldne fakturaer, ubetalte eller allerede betalte. Klik på “UBETALTE” (1) for at få et overblik over alle dine udestående fakturaer. Du kan se, hvor mange ubetalte fakturaer øverst (2).

5. Betal din Faktura

For at betale din faktura, skal du blot trykke på den blå “Betal med MobilePay”-knap (1). Når du har trykket på “Betal med MobilePay”-knappen (1), vil du blive omdirigeret til en sikker MobilePay-side, som er vist nedenfor:

Indtast nu dit telefonnummer i den markerede røde boks, som pilen peger på, og klik derefter på “Fortsæt” for at gå videre.

6. Betal i MobilePay-appen

Sørg for, at du har MobilePay-appen installeret på din smartphone. Hvis du ikke allerede har appen, kan du downloade den gratis fra enten App Store (for iOS-enheder) eller Google Play (for Android-enheder).

Åbn MobilePay-appen og log ind med dine personlige oplysninger. Hvis du ikke har en MobilePay-konto, skal du først oprette en og følge vejledningen i appen for at koble den til din bankkonto.

Når du er logget ind, skal du swipe “Betal Regning” i bunden af skærmen. Efter at have fuldført dette trin, vil du straks have betalt din regning på en nem og hurtig måde.