Sands Vinduespudsning logo.

Sands Vinduespudsning

Vinduespudser Kerteminde

På udkig efter en professionel vinduespolering i Kerteminde? Ring os op, eller få et skræddersyet tilbud via e-mail.

Vinduespudsning i Kerteminde.
Professionel vinduespudser fra Nyborg.
Hvorfor Vælge Sands Vinduespudsning?

Pålidelig Vinduespudser i Kerteminde.

Med base i Nyborg er vi tæt på Kerteminde, og vi er derfor altid klar til at hjælpe dig med dine beskidte vinduer. Vælger du os som din vinduespudser i Kerteminde får du god service og billige priser. Med over 10 år i området, har vi opbygget kundetæthed og et godt ry, der gør vi kan tilbyde billig vinduespudsning.

Derfor Skal Du Vælge Os

Grund 1

Kvalitet

Vi går op i kvalitet. Vi vil derfor altid sikre dig, at du får kvalitets vinduespudsning i Kerteminde.

Grund 2

Økonomi

Sands Vinduespudsning har en stor kundebase i Kerteminde, og det gør, at vi kan tilbyde dig gode priser. 

Grund 3

Tid

Vi er (næsten) altid i området og kan derfor hurtigt være klar til at pudse dine vinduer i Kerteminde. 

Professionel Tilgang til Vinduespudsning

Sands Vinduespudsning er en professionel vinduespudser. Det indebærer, at vi er fuldt forsikret og selvfølgelig cvr-registreret. Når du vælger os, så bliver du oprettet i vores system og får dine vinduer pudset. Herefter sender vi dig en digital faktura via e-mail, som du kan betale med MobilePay.

Hos os prioriterer vi din bekvemmelighed. Som kunde hos os, kan du slappe af og nyde vores problemfri vinduespudsning. Vi besøger dig i det aftalte interval, ca. hver 1 til 6 måned, og du vil modtage en påmindelse dagen før vores ankomst. Det er alt, hvad du skal bekymre dig om – vi tager os af resten, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Vinduespudsning i Kerteminde.

Vores Kunder i Kerteminde

Sands Vinduespudsning er din professionelle vinduespudser i Kerteminde. Vi tilbyder kvalitetssikret vinduespudsning med fokus på kundetilfredshed. Som forholdsvis ny vinduespudser i Kerteminder, bestræber vi os på at levere en service, der forstår byens sjæl.

Hos Sands Vinduespudsning forstår vi vigtigheden af at have rene vinduer. Så som vinduespudser i Kerteminde tilbyder vi vinduespolering i højeste kvalitet til vores kunder.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 22 33 04 82. Vi står altid klar til at tage imod dit opkald og hjælpe dig med dine vinduespudsning behov i Kerteminde. Vi har oplevet de fleste udfordringer, så du skal ikke tøve med at ringe!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Kerteminde