Sands Vinduespudsning logo.

Sands Vinduespudsning

Vinduespudser Nyborg

Leder du efter en professionel vinduespolering i Nyborg? Ring til os, eller få et skræddersyet tilbud i dag.

Professionel vinduespudser fra Nyborg.
Hvorfor Vælge Sands Vinduespudsning?

Bedste Vinduespudser i Nyborg.

Vi har base i Nyborg, og vi er derfor altid klar til at hjælpe dig med dine beskidte vinduer. Vælger du os som din vinduespudser i Nyborg får du god service og billige priser. Med over 10 år i området, har vi opbygget kundetæthed og et godt ry, der gør vi kan tilbyde billig vinduespudsning. Vi pudser i hele Nyborg kommune.

Derfor Skal Du Vælge Os

Grund 1

Kvalitet

Vi går op i kvalitet. Vi vil derfor altid sikre dig, at du får kvalitets vinduespudsning i Nyborg.

Grund 2

Økonomi

Sands Vinduespudsning har en stor kundebase i Nyborg, og det gør, at vi kan tilbyde dig gode priser. 

Grund 3

Tid

Vi er (næsten) altid i området og kan derfor hurtigt være klar til at pudse dine vinduer i Nyborg. 

Professionel Tilgang til Vinduespudsning

Sands Vinduespudsning er en professionel vinduespudser. Det indebærer, at vi er fuldt forsikret og selvfølgelig cvr-registreret. Når du vælger os, så bliver du oprettet i vores system og får dine vinduer pudset. Herefter sender vi dig en digital faktura via e-mail, som du kan betale med MobilePay.

Hos os prioriterer vi din bekvemmelighed. Som kunde hos os, kan du slappe af og nyde vores problemfri vinduespudsning. Vi besøger dig i det aftalte interval, ca. hver 1 til 6 måned, og du vil modtage en påmindelse dagen før vores ankomst. Det er alt, hvad du skal bekymre dig om – vi tager os af resten, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Dampskibsmolen-Nyborg

Vores Kunder i Nyborg

Nyborg er en skøn by, men man kan desværre hurtigt få beskidte vinduer her. Bor man tæt på havnen eller måske tæt på en stor vej, går det især hurtigt. I området omkring Nyborg Havn og de nyligt opførte lejligheder har vi opbygget et solidt ry med mange tilfredse, faste kunder.

Vi er også utroligt stolte af det voksende antal erhvervsdrivende i Nyborg, der vælger os som deres foretrukne vinduespudser. Blandt vores værdsatte erhvervskunder finder man prominente navne som Nyborg Destilleri, Bastionen, Kop & Kande, Nyborg Padel, Cut n Style, og mange flere!

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Nyborg