Vinduespudser Odense

På udkig efter en professionel vinduespolering i Odense? Ring os op, eller få et skræddersyet tilbud via e-mail.

Professionel vinduespudser fra Nyborg.
Hvorfor Vælge Sands Vinduespudsning?

Pålidelig Vinduespudser i Odense.

Med base i Nyborg er vi tæt på Odense, og vi er derfor altid klar til at hjælpe dig med dine beskidte vinduer. Vælger du os som din vinduespudser i Odense får du god service og billige priser. Med over 10 år i området, har vi opbygget kundetæthed og et godt ry, der gør vi kan tilbyde billig vinduespudsning.

Derfor Skal Du Vælge Os

Grund 1

Kvalitet

Vi går op i kvalitet. Vi vil derfor altid sikre dig, at du får kvalitets vinduespudsning i Odense.

Grund 2

Økonomi

Sands Vinduespudsning har en stor kundebase i Odense, og det gør, at vi kan tilbyde dig gode priser. 

Grund 3

Tid

Vi er (næsten) altid i området og kan derfor hurtigt være klar til at pudse dine vinduer i Odense. 

Professionel Tilgang til Vinduespudsning

Sands Vinduespudsning er en professionel vinduespudser. Det indebærer, at vi er fuldt forsikret og selvfølgelig cvr-registreret. Når du vælger os, så bliver du oprettet i vores system og får dine vinduer pudset. Herefter sender vi dig en digital faktura via e-mail, som du kan betale med MobilePay.

Hos os prioriterer vi din bekvemmelighed. Som kunde hos os, kan du slappe af og nyde vores problemfri vinduespudsning. Vi besøger dig i det aftalte interval, ca. hver 1 til 6 måned, og du vil modtage en påmindelse dagen før vores ankomst. Det er alt, hvad du skal bekymre dig om – vi tager os af resten, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Vinduespudser i Odense.

Vores Kunder i Odense

Odense er så stille i gang med at gå fra at være en stor by til en storby. Man kan dog hurtigt få beskidte vinduer i en storby. Urenheder fra biler, hvis man bor tæt på en stor vej eller salt og diverse, hvis man bor tæt ved havnen.

Hos Sands Vinduespudsning forstår vi vigtigheden af at have rene vinduer. Så som vinduespudser i Odense tilbyder vi vinduespolering i højeste kvalitet til vores kunder.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 22 33 04 82. Vi står altid klar til at tage imod dit opkald og hjælpe dig med dine vinduespudsning behov i Odense. Vi har oplevet de fleste udfordringer, så du skal ikke tøve med at ringe!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Vinduespudsning op til 4. sal i Odense.

Vinduespudsning op til 4. sal

Vi har siden 2012 poleret og vasket vinduer i Nyborg, Langeskov, Odense, Hesselager, Ørbæk og hele Østfyn. Vores servicerer både små boliger og store erhvervsbygninger.

Vi pudser op til 4. sal, og vi kan derfor tage mange forskellige typer af opgave. Vi kan nå de høje vinduer uden brug af stige eller lift. Vi bruger udelukkende rentvandsanlæg, hvilket desuden er mere miljømæssigt.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Odense